Miért célszerű online díjkalkulátorral összehasonlítani a kötelező biztosítások (KGFB) árait?

Mindig kössön kötelező biztosítást!Ahhoz, hogy 2023-ban is a legkedvezőbb, pénztárcabarát kötelező biztosítás mellett döntsünk, elengedhetetlen, hogy időt és energiát fordítsunk az aktuális ajánlatok megismerésére és az esetleges szolgáltató váltással adódó adminisztrációs feladatokra. Ne aggódjon, weboldalunkon a lehető legrövidebb idő alatt megteheti ezt.

A számunkra legoptimálisabb kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás megkötésével évente jelentős összeget spórolhatunk, mivel igen nagy eltérés lehet a legalacsonyabb és a legmagasabb éves biztosítási díjak között. Érdemes tehát néhány percet szánni az aktuális ajánlatok összehasonlítására, amire egy online biztosítás kalkulátor a legalkalmasabb. 

A kötelező biztosításhoz használható díjkalkulátorral könnyedén felmérhetjük a társaságok kínálatát. Érdemes alaposan áttekinteni a kedvezményeket is, majd kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot.

A folyamat során meg kell adnunk a személyes adatainkat és a biztosítandó jármű legfontosabb paramétereit, így célszerű saját dokumentumainkon túl, a forgalmi engedélyt is előkészíteni. A kalkulációnál fontos szempont többek között az ügyfél kárelőzménye (bonus-malus besorolása), kora, lakhelye, hogy van-e kiskorú gyermeke, esetleg közalkalmazott-e, vagy rendelkezik-e az adott biztosító társaságnál casco, lakás vagy egyéb biztosítással.

Biztosító-váltás esetén elengedhetetlen az új biztosítás megkötésével egyidejűleg a korábbi biztosítás felmondása is. Ennek legkésőbb a régi biztosítás évfordulója előtt 30 nappal meg kell történnie.

Nem kérdés, hogy a kötelező biztosítási ajánlatok összehasonlításának és az éves szerződésünk megkötésének a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb módja az online ügyintézés, mely során a kalkuláció elindításától számolva akár egy órán belül megérkezhet a kötvényünk. Ha pedig új autót tervezünk vásárolni és már birtokában vagyunk a gépjármű részletes adatainak, már az átvétel előtt elintézhetjük a biztosítást.

Új autót vásárol, vagy szeretne kötelező biztosításán spórolni? Hasonlítsa össze online díjkalkulátorunk segítségével az egyes biztosítótársaságok KGFB kínálatát, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt: Eurorisk.Hu - KGFB díjszámítás

Kérdés, vagy probléma esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol készséggel állunk a rendelkezésére.



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft